Proizvodi

Anticelulitna krema

Krema na bazi ši butera i sa kombinacijom eteričnih ulja (menta, limunska trava, grejpfrut i pačuli) koji se bore protiv slobodnih radikala iz spoljašnje sredine, poboljšavaju cirkulaciju, sprečavaju zadržavanje vode i pozitivno utiču na eliminaciju toksina iz organizma. Redovnom upotrebom koža je zategnutija i elastičnija, baršunasto meka na dodir i blistava. Uz pravilnu ishranu i fizičku aktivnost, dovodi do potpunog uklanjanja celulita i deluje preventivno na njegovo nastajanje.
Upotreba:
Nanositi na kritična područja i kružnim pokretima umasirati na čistu kožu.
Sastav:
Cocos Nucifera Oil, Aloe Vera, Prunus Dulcis Oil, Butyrospremum Parkii, Cera Alba, Simmondsia chinensis Oil, Aetheroleum menthae, Aetheroleum Cymbopogon, Pogostemon cablin Benth Oil, Aetheroleum Citrus paradisi.

125ml

IMG_20170727_153259_674
900,00 din

Pakovanje za kosu

Visoko luksuzna kombinacija arganovog ulja i ulja makadamije sa ši buterom, kokosovim uljem i eteričnim uljima lavande i ruzmarina. Prodire u vlas i dubinski oporavlja oštećenu kosu. Odstranjuje elektricitet iz kose, olakšava njeno oblikovanje i pruža zaštitu od UV zraka. Deluje preventivno na opadanje kose, pomaže kod suve glave i svraba i stimuliše rast. Oporavlja kosu nakon invazivnih hemijskih tretmana i farbanja. Kod srednjih i malih oštećenja, dovoljno je nanositi pakovanje jednom nedeljno, samo u slučajevima dubokog oštećenja nanositi do tri puta.
Upotreba:
Nanositi jednom nedeljno na vlažnu kosu i ostaviti da deluje 30min, nakon toga kosu uobičajeno oprati.
Sastav:
Cocos Nucifera Oil, Butyrospremum Parkii, Tocopherol, Argania spinosa Oil, Macadamia Oil, Aetheroleum Rosmarinus officinalis, Aetheroleum Lavandula Oil.

125ml

FDB3B170-3E68-4FDE-84C5-B80F31FFDADD
700,00 din

Višenamenska krema

Pogodna za kožu lica i ruku, kao i za kožu tela (ispucale pete, laktovi, mesta na koži sklona perutanju). Sadrži vitamine A, E i F, minerale i nezasićene masne kiseline neophodne za zdravlje kože. Lako se razmazuje i koža je brzo upija. Uz redovnu upotrebu koža je mekana, blistava i zategnuta, ublažavaju se tragovi od akni i oštećenja od sunca. Sadrži eterično ulje mente, koje ima antibakterijska svojstva i aloe veru koja regeneriše kožu.
Upotreba:
Naneti malu količinu proizvoda i kružnim pokretima umasirati dok je koža ne upije.
Sastav:
Cera Alba, Cocos Nucifera Oil, Butyrospremum Parkii, Prunus Dulcis Oil, Tocopherol, Aloe Vera, Aetheroleum menthae.

60ml

99E2A45E-F1B2-456C-9D41-517270B6A92D
480,00 din

Krema za ruke

Sadrži arganovo ulje i ulje kamilice. Ima umirujuće, antibakterijsko i protivupalno svojstvo. Blagotvorno dejstvo kožu revitalizuje, smiruje, vlaži i regeneriše. Koristi se kod suve, osetljive kože za hidrataciju i omekšavanje. Lako se upija i ne ostavlja masan trag. Ostavlja zaštitni film na koži i štiti od spoljašnjih uticaja.
Upotreba:
Nanositi na čistu kožu.
Sastav:
Argania spinosa Oil, Cera Alba, Matricaria chamomilla, Aloe Vera.

30ml

06C9D215-AB7C-44AF-835D-871FBF6FD08C
450,00 din

Krema protiv strija

Krema neodoljivog mirisa koja sprečava pojavu strija i ublažava vidljivost postojećih. Ima veoma visok sadržaj antioksidanata koji se bore protiv slobodnih radikala i sprečavaju pojavu prvih znakova starenja kože i štetnih uticaja iz životne sredine na nju. Ubrzava proces regeneracije i oživljava umornu i beživotnu kožu budući da sadrži dopamin, triptofan, cink, omega-6 i omega-9 masne kiseline. Pomaže u održavanju vlažnosti kože i brzo se upija bez zatvaranja pora pa efikasno hidrira i dublje slojeve.
Upotreba:
Naneti na kritična područja čiste kože kružnim pokretima.
Sastav:
Cocos Nucifera Oil, Butyrospremum Parkii, Cera Alba, Aloe Vera, Tocopherol,  Theobroma Cacao Seed Butter, Aetheroleum Citrus paradisi, Prunus Dulcis Oil.

125ml

8E8D9C50-3E35-4FA4-B5DC-8498B1F78AA8 (1)
800,00 din

 

Krema za pete

Krema koja sadrži ši i kakao buter, u kombinaciji sa uljem od kamilice i eteričnim uljem grejpfruta. Neodoljivog mirisa, duboko hidrira kožu na petama, poboljšava cirkulaciju, zateže i omekšava. Pomaže kod zadebljanja na stopalima tako što dubinski prodire i regeneriše pa olakšava uklanjanje mrtvog sloja ćelija. Oporavlja stopala i pravi zaštitni sloj na koži koji štiti od spoljašnjih uticaja.
Upotreba:
Naneti na čistu kožu, najbolje pre spavanja.
Sastav:
Butyrospremum Parkii, Cera Alba, Aloe Vera, Tocopherol,  Theobroma Cacao Seed Butter, Aetheroleum Citrus paradisi, Matricaria chamomilla.

30ml

21762292_370816826666014_1286911154461609377_o
500,00 din

Melem za vene

Ši buter sa uljem od kamilice i kososovim uljem doprinosi tome da se koža oporavi, bude zategnuta, elastična i mekana. Divlji kesten u kombinaciji sa eteričnim uljima ruzmarina i eukaliptusa efikasno otklanja nadutost nogu i delotvorno rešava problem proširenih vena. Redovnom upotrebom noge su vidljivo zdravije, kretanje je olakšano, umanjuje se bol pri stajanju i vrši se prevencija vraćanja problema.
Upotreba:
Nanositi na čistu kožu jednom do dva puta dnevno, lagano utrljati.
Sastav:
Cocos Nucifera Oil, Butyrospremum Parkii, Cera Alba, Aloe Vera, Tocopherol, Matricaria chamomilla, Aetheroleum Rosmarinus officinalis, Aetheroleum eucalyptus, Aesculus hippocastanum.

125ml

IMG_20170812_171049_827
800,00 din

Melem od kantariona i nevena

Melem koji efikasno pomaže u uništavanju različitih bakterija, gljivica i virusa i sprečava upale. Ima svojstvo antioksidansa pa brani kožu od slobodnih radikala. Uspešno otklanja i leči ožiljke na koži bilo da su nastali od akni, opekotina ili drugih povreda. Melem koji je važno imati u svojoj kućnoj apoteci.
Upotreba:
Naneti na štećeno područje kože po potrebi.
Sastav:
Calendula officinalis, Cera Alba, Hypericum perforatum.

30ml

IMG_20170727_160533_831
400,00 din

 

Noćna krema za lice

Masna krema za noćnu negu kože lica sadrži optimalan balans proteina i vitamina neophodnih da se koža oporavi nakon što je izložena spoljašnjim zimskim uticajima. Jak, hladan vetar izaziva pucanje i isušivanje kože, a korišćenje ove kreme pomaže koži da se oporavi i deluje preventivno na kasnije spoljašnje uticaje. Dugoročno oporavlja lice, smanjuje vidljivost pora, reguliše balans ulja i štiti kožu od slobodnih radikala. Deluje protivupalno i antimikrobno.
Upotreba:
Naneti na čistu kožu pred spavanje
Sastav:
Cocos Nucifera Oil, Butyrospremum Parkii, Cera Alba, Aloe Vera, Tocopherol, Matricaria chamomilla, Theobroma Cacao Seed Butter, Simmondsia chinensis Oil, Aetheroleum Cinnamomum verum

60ml

IMG_20171111_113939_362
600,00 din

 

Antirid krema

Krema za negu kože oko očiju. Izuzetno nežna, sa uljem makadamije, badema i jojobe. Bogata je vitaminima E i A i sadrži skvalen koji služi za sintezu vitamina D. Sadrži nezasićene masne kiseline i bogata je palmitoleinskom kiselinom koja se nalazi u sastavu lipida mlade kože. Veoma je delotvorna u ishrani i nezi kože i smanjenju i prevenciji bora. Koža je brzo apsorbuje i ne ostavlja masni trag. Poboljšava cirkulaciju u tom osetljivom delu, pa je koža otpornija na uticaje iz spoljašnje sredine.
Upotreba:
Nanositi na čistu kožu, predela oko očiju.
Sastav:
Cocos Nucifera Oil, Butyrospremum Parkii, Cera Alba, Aloe Vera, Tocopherol, Simmondsia chinensis Oil, Macadamia Oil, Prunus Dulcis Oil, Aetheroleum Citrus paradisi.

30ml

IMG_20171112_130054_297.jpg
510,00 din

Za kupovinu nekog od proizvoda i sve informacije molimo vas da nam pošaljete poruku ovde.